Høreapparater

Hos Den Mobile Høreklinik tilbyder vi kun høreapparater af højeste kvalitet. Vi er dedikerede til at sikre, at du får de bedste produkter, der både er effektive og prisvenlige. Vores høreapparater lever op til alle nødvendige standarder, hvilket betyder, at du kan være sikker på at få en løsning, der virkelig forbedrer din hørelse. En af vores primære målsætninger er at matche dine specifikke behov og ønsker, når det kommer til valg af høreapparater.

Vi tilbyder at komme ud til dig, uanset hvor du bor. Dette betyder, at du kan få den nødvendige hjælp og rådgivning uden at skulle forlade dit hjem. Vi besøger dig både ved den indledende konsultation og når dine nye høreapparater er ankommet og er klar til brug.

Høreapparater af høj kvalitet

Når dine nye høreapparater er leveret, sikrer vi, at de passer perfekt til dig. Vi tilpasser lyden og foretager alle nødvendige justeringer, så du får den bedste mulige høreoplevelse. Hvis du på et senere tidspunkt har brug for yderligere justeringer, kommer vi gerne ud til dig igen for at finjustere lyden, så den passer præcist til dine behov. Vi tilbyder kun de nyeste og mest avancerede modeller, som er designet til at give en klar og naturlig lyd.

Høreapparat mærker

Her er der en liste over de mærker af nye høreapparater, som vi hos Den Mobile Høreklinik er forhandlere af: Oticon, Siemens, Widex og Bernafon.

Vi har hos Den Mobile Høreklinik valgt at arbejde med forskellige leverandører, for at give dig mulighed for at få det apparat – som passer bedst til dig. Vi kan i tæt samarbejde med dig finde den helt rette løsning alt efter hvad dit individuelle behov er, samt hvad du har af personlige ønsker til dit nye høreapparat. Læs mere om vores priser og tilskud.

Få besøg af en fagmand fra Den Mobile Høreklinik

Nu tænker du muligvis, at denne løsning lyder som en dyr affære, idet du får en fagmand på besøg i form af en høreprøve. Hos os tilbyder vi denne service ganske gratis - og uforpligtende. Find vores høreklinik i nærheden af dig.

Kontakt os - for at lave en aftale.

Se forskellen på i-øret og bag-øret

Helt overordnet set findes der to typer af høreapparater – Bag-øret høreapparater og i-øret høreapparater. Hvis du vil finde den type af høreapparat som passer helt perfekt til dig, så afhænger det blandt andet af din hørenedsættelse samt din livsstil.

Har du kraftig hørenedsættelse, vil bag-øret høreapparatet være det bedste valg til dig, da de har en kraftigere forstærker.

I-øret høreapparater hos Den Mobile Høreklinik i Odense

I-øret høreapparater

I-øret høreapparater er gode, hvis du ønsker et høreapparat der forbedrer din hørelse, samtidig med at det ikke er lige så synligt, som bag-øret høreapparater.

De mindste høreapparater kan være så små, at de stort set er usynlige i øret.

Bag-øret høreapparater hos Den Mobile Høreklinik i Odense

Bag-øret høreapparater

Har du kraftig hørenedsættelse, vil bag-øret høreapparatet være det bedste valg til dig, da de har en kraftigere forstærker.

Vores forhandlere af høreapparater

Se vores høreapparat mærker:

Oticon Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Octicon

Oticon som samarbejder med Ældre Sagen, som sørger for tryghed hele vejen

Signia Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Siemens

Siemens høreapparater - Signia, nyt navn, samme gode kvalitet

widex Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Widex

Widex har mere end 65 års erfaring med lyd.

Bernafon Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Bernafon

Bernafon - Småt, Smart og stilrent.

Vi giver dig tilfredshed og kvalitet i top

Vores målsætning er at du er tilfreds og kvaliteten er i top. Vi gør alt for, at du får den rette rådgivning og vejledning - både under en evt. høreprøve, men også når du skal vælge dine nye høreapparater.

Vi har stort fokus på service - og derfor tilbyder vi at komme ud på din bopæl, uanset hvor du befinder dig henne. Ydermere foretager vi eftersyn - når du har modtaget dit nye høreapparat.

Du er altid velkommen til at kontakte Den Mobile Høreklinik for at høre mere ang. vores forhandlere af høreapparater.

Ønsker du tid til en uforpligtet høreprøve, en justering eller bare en samtale?

Kontakt os og hør mere - Ring og aftal et besøg!

Den Mobile Høreklinik holder åbent alle hverdage fra kl. 09:00 - 16:00, så kontakt os endelig og få bestilt tid til en høreprøve i dag - Vi ser frem til at du hører mere.

7 + 9 =