Høreapparater af høj kvalitet

Hos Den Mobile Høreklinik tilbyder vi kun nye høreapparater af høj kvalitet. Vi er utroligt kvalitetsbevidste og ønsker at du får de bedste produkter til gode og rimelige priser. Du har garanti for, at dine nye høreapparater lever op til alle standarder. Desuden gør vi alt hvad vi kan, for at matche dine behov – og ønsker.

Vi tilbyder at komme ud til dig – uanset hvor du har bopæl. Vi vejleder og rådgiver dig, så du opnår det bedste resultat med dit nye høreapparat. Når dit nye høreapparat er ankommet og er klar til dig – kører vi endnu engang ud til dig. Derudover passer vi gerne lyden efterfølgende, hvis du ønsker dette.

Vi forhandler nye moderne høreapparater

Her er der en liste over de mærker af nye høreapparater, som vi hos Den Mobile Høreklinik er forhandlere af:

  • Oticon, Siemens, Widex og Bernafon

Vi har hos Den Mobile Høreklinik valgt at arbejde med forskellige leverandører, for at give dig mulighed for at få det apparat – som passer bedst til dig. Vi kan i tæt samarbejde med dig finde den helt rette løsning alt efter hvad dit individuelle behov er, samt hvad du har af personlige ønsker til dit nye høreapparat.

Læs mere om vores priser og tilskud.

Få besøg af en fagmand fra Den Mobile Høreklinik

Nu tænker du muligvis, at denne løsning lyder som en dyr affære, idet du får en fagmand på besøg i form af en høreprøve. Hos Den Mobile Høreklinik tilbyder vi denne service ganske gratis - og uforpligtende. Find vores høreklinik i nærheden af dig.

Kontakt os her - for at lave en aftale med Den Mobile Høreklinik.

Hvad er forskellen på i-øret og bag-øret høreapparater?

Helt overordnet set findes der to typer af høreapparater – Bag-øret høreapparater og i-øret høreapparater. Hvis du vil finde den type af høreapparat som passer helt perfekt til dig, så afhænger det blandt andet af din hørenedsættelse samt din livsstil.

Har du kraftig hørenedsættelse, vil bag-øret høreapparatet være det bedste valg til dig, da de har en kraftigere forstærker.

Høreapparater - bag-øret høreapparat og i-øret apparat hos Den Mobile Høreklinik i Odense

Bag-øret høreapparatet

Har du kraftig hørenedsættelse, vil bag-øret høreapparatet være det bedste valg til dig, da de har en kraftigere forstærker.

den mobile høreklinik produkt

I-øret høreapparatet

I-øret høreapparater er gode, hvis du ønsker et høreapparat der forbedrer din hørelse, samtidig med at det ikke er lige så synligt, som bag-øret høreapparater.

De mindste høreapparater kan være så små, at de stort set er usynlige i øret.

Vores forhandlere af høreapparater

Se vores høreapparat mærker:

Oticon Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Octicon

Oticon som samarbejder med Ældre Sagen, som sørger for tryghed hele vejen

Signia Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Siemens

Siemens høreapparater - Signia, nyt navn, samme gode kvalitet

widex Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Widex

Widex har mere end 65 års erfaring med lyd.

Bernafon Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Bernafon

Bernafon - Småt, Smart og stilrent.

Vi giver dig tilfredshed og kvalitet i top

Vores målsætning er at du er tilfreds og kvaliteten er i top. Vi gør alt for, at du får den rette rådgivning og vejledning - både under en evt. høreprøve, men også når du skal vælge dine nye høreapparater.

Vi har stort fokus på service - og derfor tilbyder vi at komme ud på din bopæl, uanset hvor du befinder dig henne. Ydermere foretager vi eftersyn - når du har modtaget dit nye høreapparat.

Du er altid velkommen til at kontakte Den Mobile Høreklinik for at høre mere ang. vores forhandlere af høreapparater.

Ønsker du tid til en uforpligtet høreprøve, en justering eller bare en samtale?

Kontakt os og hør mere - Ring og aftal et besøg!

Den Mobile Høreklinik holder åbent alle hverdage fra kl. 09:00 - 16:00, så kontakt os endelig og få bestilt tid til en høreprøve idag. - Vi ser frem til at du hører mere.

9 + 9 =