Høreklinik

Hos Den Mobile Høreklinik kommer vi gerne ud til dig – ligegyldig hvor du er bosat. Vi ved hvor svært det kan være, at komme rundt, hvis man f.eks. er dårligt gående. Derudover betyder det også, at du slipper for en besværlig – og dyr transport eller at skulle være afhængig af et familiemedlem, venner eller bekendte – som skulle give dig et lift.

Få vores høreklinik  hjem til dig helt gratis

Det eneste som du skal gøre for at få Den Mobile Høreklinik på besøg – er at lave en aftale. Du kan kontakte os her – for at aftale et møde.

Når du har foretaget et køb – og modtaget dit nye høreapparat, modtager du en grundig vejledning samt rådgivning. Den Mobile Høreklinik kommer hjem til dig endnu en gang, for at sikre – at du er tilfreds med dit nye høreapparat og ikke mindst, at alt er som det skal være. Derudover udfører vi også en justering af lyden – hvis du selvfølgelig ønsker dette.

Hos Den Mobile Høreklinik er det vigtigt, at du er tilfreds og at du får den bedste service. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os – hvis der skulle opstå problemer. Vi er her for dig – og hjælper dig så hurtigt som muligt.

Få besøg af en fagmand fra Den Mobile Høreklinik

Nu tænker du muligvis, at denne løsning lyder som en dyr affære, idet du får en fagmand på besøg i form af en høreprøve. Hos Den Mobile Høreklinik tilbyder vi denne service ganske gratis - og uforpligtende. Find vores høreklinik i nærheden af dig.

Kontakt os her - for at lave en aftale med Den Mobile Høreklinik.

Høreklinikken - mobil høreklinik på Skibhusvej i Odense

Den Mobile Høreklinik har adresse på Skibhusvej i Odense. Her foretager vi høreprøver, men vi kommer også gerne ud til dig.

Besøg vores høreklinik i Odense

Ønsker du at besøge vores høreklinik på Skibhusvej i Odense, er du mere end velkommen. Vores høreklinik er moderne med lydisolerede testfaciliteter. Derudover har Den Mobile Høreklinik en god central placering i Odense med gode parkeringsmuligheder og behagelige omgivelser. Høreklinikken er nem at finde, og du vil blive taget imod af kompetente og behagelige medarbejdere. 

Den Mobile Høreklinik har beliggenhed på Skibhusvej 171 i Odense C.

Vi udfører alle faglige tests. Desuden har vi mulighed for at vise dig vores store udvalg af høreapparater. Du kan læse mere omkring vores høreapparater her.

Kontakt Den Mobile Høreklinik her – for at lave en aftale allerede i dag. Vores hørebil kører gratis ud til dig, hvis du ønsker det. 

Ønsker du tid til en uforpligtet høreprøve, en justering eller bare en samtale?

Kontakt os og hør mere - Ring og aftal et besøg!

Den Mobile Høreklinik holder åbent alle hverdage fra kl. 09:00 - 16:00, så kontakt os endelig og få bestilt tid til en høreprøve idag. - Vi ser frem til at du hører mere.

12 + 10 =