Høreprøve

En høreprøve er en vigtig del af at sikre din hørelse fungerer optimalt. Hos Den Mobile Høreklinik har vi gjort det til vores mission at gøre denne proces så bekvem og grundig som muligt. Vi anvender den nyeste og mest moderne teknologi til at udføre en høreprøve, hvilket sikrer, at vi kan rådgive dig om den bedste løsning for netop dine behov.

Vores høreprøver er designet med fokus på kvalitet og præcision. Vi ved, at ingen mennesker er ens, og derfor er det afgørende for os at bruge avanceret teknologi til at skræddersy vores løsninger. Ved at benytte den nyeste audiologiske udstyr kan vi foretage en høreprøve, der giver et detaljeret billede af din hørelse. Dette giver os mulighed for at tilbyde de mest effektive og tilpassede høreapparater eller andre hørehjælpemidler.

Gratis høreprøve

En unik fordel ved Den Mobile Høreklinik er, at vi tilbyder en gratis høreprøve og helt uforpligtende høreprøve. Det betyder, at du kan få testet din hørelse uden nogen økonomisk forpligtelse. Vi mener, at alle fortjener adgang til god høresundhed, og en gratis høreprøve er et skridt på vejen mod bedre hørelse.

Høreprøve hjemme

En af de største fordele ved vores service er fleksibiliteten. Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butik i Odense, kommer vi gerne hjem til dig. Uanset hvor du bor i landet, er vi klar til at foretage en høreprøve hjemme i dit hjem. Dette gør det meget lettere for dem, der har begrænset mobilitet eller en travl hverdag, at få tjekket deres hørelse.

Når vi kommer hjem til dig, sørger vi for, at høreprøven bliver en behagelig og bekvem oplevelse. Vi sætter en ære i at skabe en tryg atmosfære, hvor du kan føle dig afslappet og godt tilpas under hele processen. Vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige løsning til din hørelse.

Kort leveringstid på dit nye høreapparat

Leveringen på vores høreapparater er 1-2 uger. Vi indstiller dine nye apparater og sikre at alt er som det skal være. Vi har stort fokus på din tilfredshed. Vi kommer forbi dig endnu engang, når der er gået 2 uger. Her kontrollerer vi, om du er tilfreds og justerer lyde – hvis du ønsker dette.

Vi hjælper og vejleder dig hele vejen igennem processen. Vi fokuserer på god service og kvalitet. Derudover får du en erfaren og certificeret audiologist på besøg, som ved hvad der skal til. Du modtager rådgivning, samt vejledning under hele forløbet. Vores høretest er ganske gratis og uforpligtende.

Hvad er med i prisen?

Dette er følgende punkter, som følger med i den samlede pris. Alle disse punkter kan foregå hjemme hos dig – hvis du ønsker dette.

  • Besøg
  • Høreprøve
  • Individuel tilpasning
  • Udlevering
  • Instruktion
  • Kontrolbesøg

Det lyder nærmest for godt til at være sandt – men den er god nok. Du kan læse mere om vores høreapparater og om tilskud til høreapparater.

Høreprøve gratis og uforpligtende hos Den Mobile Høreklinik i Odense. Levering af høreapparater er 1-2 uger.
Logo fra den Mobile Høreklinik i Odense

Den Mobile Høreklinik

– Få hørelsen igen og forbedre din livskvalitet

Gratis høreprøve

Få en gratis høreprøve, som er helt uforpligtende, og som enten kan foretages hos vores høreklinik i Odense, eller få en høreprøve hjemme hos dig. Hørebilen kører hjem til dig, og foretager en høreprøve – ganske gratis.

Vi ser frem til at hjælpe dig og give dig hørelsen igen.

Ønsker du at lave en aftale allerede nu? – Så skal du blot kontakte os her for at aftale et besøg. Ring til os 52 80 08 88 eller udfyld kontaktformularen.

13 + 14 =