Høreprøve hjemme – Helt gratis og uforpligtende

Vores høreprøve foretages med fokus på grundighed og kvalitet. Derfor anvender vi den nyeste og mest moderne teknologi til at udføre en høreprøve på dig. Vores moderne teknologi giver mulighed for at rådgive dig om den bedste løsning til dig.

Hos Den Mobile Høreklinik tilbyder vi en gratis høretest, helt uforpligtende. Få en høreprøve hjemme. Vi tilbyder at komme hjem til dig – hvis du ikke har mulighed for at komme forbi vores butik i Odense. Vi kommer hjem til dig – uanset hvor du bor i landet. Vi foretager også gratis høretest hjemme ved dig, og sikre dig en god oplevelse. Det vigtigste for os er nemlig, at du får den bedst mulige løsning, som passer til dig og din hørelse.

Kort leveringstid på dit nye høreapparat

Leveringen på vores høreapparater er 1-2 uger. Vi indstiller dine nye apparater og sikre at alt er som det skal være. Vi har stort fokus på din tilfredshed. Vi kommer forbi dig endnu engang, når der er gået 2 uger. Her kontrollerer vi, om du er tilfreds og justerer lyde – hvis du ønsker dette.

Vi hjælper og vejleder dig hele vejen igennem processen. Vi fokuserer på god service og kvalitet. Derudover får du en erfaren og certificeret audiologist på besøg, som ved hvad der skal til. Du modtager rådgivning, samt vejledning under hele forløbet. Vores høretest er ganske gratis og uforpligtende.

Hvad er med i prisen?

Dette er følgende punkter, som følger med i den samlede pris. Alle disse punkter kan foregå hjemme hos dig – hvis du ønsker dette.

  • Besøg
  • Høreprøve
  • Individuel tilpasning
  • Udlevering
  • Instruktion
  • Kontrolbesøg

Det lyder nærmest for godt til at være sandt – men den er god nok. Du kan læse mere om de høreapparater, som vi tilbyder her.

Høreprøve gratis og uforpligtende hos Den Mobile Høreklinik i Odense. Levering af høreapparater er 1-2 uger.
Den Mobile Høreklinik faveicon

Den Mobile Høreklinik

– Få hørelsen igen og forbedre din livskvalitet

Ønsker du en høreprøve?

Få en gratis høreprøve, som er helt uforpligtende, og som enten kan foretages hos vores høreklinik i Odense, eller få en høreprøve hjemme hos dig. Hørebilen kører hjem til dig, og foretager en høreprøve – ganske gratis.

Vi ser frem til at hjælpe dig og give dig hørelsen igen.

Ønsker du at lave en aftale allerede nu? – Så skal du blot kontakte os her for at aftale et besøg. Ring til os 52 80 08 88 eller udfyld kontaktformularen.

2 + 15 =