Midtfyns Hørehjælp 

Har du svært ved at høre lydene omkring dig, og skruer du helt op for fjernsynet? Eller oplever du en susen for ørene og får ikke hørt, hvad der bliver sagt til dig? Så kan det være en god idé at besøge en høreklinik og få foretaget en høretest hos Midtfyns Hørehjælp.

Høresansen er en meget vigtig sans, der påvirker din færden. Er din hørelse nedsat, eller har du svært ved at høre, hvad der foregår omkring dig, kan det hurtigt få betydning for din sikkerhed. Særligt i trafikken, hvor det er ekstra vigtigt at være opmærksom på, hvad der sker. Midtfyns Hørehjælp er en mindre, uafhængig høreklinik beliggende i Ringe på Fyn, der kan hjælpe dig med at få hørelsen igen. Vores høreklinik er privatejet og drives af Susie Lauge Pedersen, og hos os vægtes den gode service og den personlige rådgivning højest.

Vores høreklinik tilbyder høretests som det første skridt mod at forbedre din hørelse og lytteoplevelse. Du kan kontakte os på  62 62 16 00 eller susie@midtfynshj.dk for at planlægge en høretest. Hvis resultatet viser nedsat hørelse, guider vi dig gennem processen med at finde det rette høreapparat på vores høreapparatklinik.

Vi forstår vigtigheden af at vælge det rigtige høreapparat, og vores erfarne team er klar til at rådgive dig om de forskellige løsninger. Midtfyns Hørehjælp bistår dig gennem hele forløbet, sikrer en positiv oplevelse og hjælper dig med at genopdage glæden ved bedre hørelse.

MidtFyns Hørehjælp giver dig hørelsen igen

Det første skridt på vejen mod en forbedret hørelse og en bedre lytte oplevelse er at bestille en høretest på vores høreklinik Midtfyns Hørehjælp i Ringe. Du kan kontakte os på 62 62 16 00 eller på susie@midtfynshj.dk.  Skulle din høretest vise, at du har nedsat hørelse, hjælper vi dig med at finde det rette høreapparat på vores høreapparat klinik.

Der findes i dag mange smarte løsninger, og vi sidder klar til at rådgive dig om de forskellige høreapparater, og hvilket der vil være bedst til dig. Høreklinik Midtfyns Hørehjælp hjælper dig med hele forløbet, så du føler dig godt klædt på. Herigennem sikrer vi, at du får den bedste oplevelse – og en forbedret hørelse.

Midtfyns Hørehjælp er dedikeret til at hjælpe dig med at genopdage lydene omkring dig og forbedre din hørelse. Hvis du oplever udfordringer som at skrue op for fjernsynet, susen for ørerne eller vanskeligheder med at høre, hvad der bliver sagt til dig, kan det være afgørende at besøge vores høreklinik i Ringe på Fyn.

Din hørelse er afgørende for din sikkerhed og daglige interaktioner. I trafikken er det især vigtigt at være opmærksom, og en nedsat hørelse kan have betydning. Midtfyns Hørehjælp er en privat høreklinik, ledet af Susie Lauge Pedersen, der prioriterer god service og personlig rådgivning.

midtfyns hørehjælp logo

Ønsker du tid til en uforpligtet høreprøve, en justering eller bare en samtale?

Kontakt os og hør mere - Ring og aftal et besøg!

Den Mobile Høreklinik holder åbent alle hverdage fra kl. 09:00 - 16:00, så kontakt os endelig og få bestilt tid til en høreprøve idag. - Vi ser frem til at du hører mere.

5 + 2 =