Priser og tilskud

Tilskud til høreapparater

Når du skal have et høreapparat, kan dette oftest være en stor omkostning. Grundet denne omkostning, har du mulighed for at modtage tilskud til høreapparater. Dette er med til at gøre det økonomiske mere overskueligt. Du har mulighed for at få tilskud til høreapparater fra det offentlige. Dette vil sige, at du kan få helt nye høreapparater fra 0 kr. i egenbetaling.

Har du muligvis fået et tilskud til høreapparater tidligere, kan du efter 4 år få et nyt tilskud. Idet at du kan vælge høreapparater, som er dyrere og mere avancerede, vil dette ikke kunne dækkes af det offentliges standardtilskud, og dermed skal du selv betale for restbeløbet.

Ligegyldigt hvilket høreapparat, som du vælger – vil du modtage vejledning og hjælp til at søge om tilskud til høreapparater.

Helbredstillæg

Du kan som pensionist eller førtidspensionist modtage et helbredstillæg, hvilket kan dække helt op til 85% af din egenbetaling til dit nye høreapparat. Dog er der en række betingelser, som man skal opfylde.

Hos Den Mobile Høreklinik vil vi naturligvis hjælpe dig med at gennemgå disse betingelser, så du kan føle dig tryg og få ordentlig vejledning og hjælp.

Vi hjælper med at få tilskud til høreapparater

Sygeforsikring Danmark

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark – Har du mulighed for at modtage yderligere tilskud. Dette tilskud kan være helt op til 3.000 Kr. Dette afhænger af hvilken forsikringsgruppe, som du er medlem af.

Når du køber et nyt høreapparat hos en privat klinik, er du berettiget til offentligt tilskud.

Det er ikke alle, som er klar over, at man kan modtage et tilskud til sit høreapparat – og dermed muligheden for at spare mange penge.

Hos Den Mobile Høreklinik vejleder vi dig ikke kun omkring høreapparater, men vi hjælper dig selvfølgelig med at finde dine muligheder for tilskud. Derudover vil vi med glæde hjælpe dig med at ansøge om de forskellige tilskudsmuligheder.

Hos Den Mobile Høreklinik har vi stort fokus på tilfredsheden fra vores kunder, og ikke mindst at yde den bedste service.

Ønsker du at lave en aftale med Den Mobile Høreklinik eller blot en samtale? Kontakt os.

sygeforsikring Danmark giver tilskud til høreapparater

Vores forhandlere af høreapparater

Se vores høreapparat mærker:

Oticon Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Octicon

Oticon som samarbejder med Ældre Sagen, som sørger for tryghed hele vejen

Signia Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Siemens

Siemens høreapparater - Signia, nyt navn, samme gode kvalitet

widex Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Widex

Widex har mere end 65 års erfaring med lyd.

Bernafon Høreapparater fra Den Mobile Høreklinik på Skibhusvej i Odense

Bernafon

Bernafon - Småt, Smart og stilrent.

Vi giver dig tilfredshed og kvalitet i top

Vores målsætning er at du er tilfreds og kvaliteten er i top. Vi gør alt for, at du får den rette rådgivning og vejledning - både under en evt. høreprøve, men også når du skal vælge dine nye høreapparater.

Vi har stort fokus på service - og derfor tilbyder vi at komme ud på din bopæl, uanset hvor du befinder dig henne. Ydermere foretager vi eftersyn - når du har modtaget dit nye høreapparat.

Du er altid velkommen til at kontakte Den Mobile Høreklinik for at høre mere ang. vores forhandlere af høreapparater.

Ønsker du tid til en uforpligtet høreprøve, en justering eller bare en samtale?

Kontakt os og hør mere - Ring og aftal et besøg!

Den Mobile Høreklinik holder åbent alle hverdage fra kl. 09:00 - 16:00, så kontakt os endelig og få bestilt tid til en høreprøve i dag - Vi ser frem til at du hører mere.

12 + 11 =