Om Den Mobile Høreklinik

Den Mobile Høreklinik

Den Mobile Høreklinik drives – og ejes af Danny Knudsen.

Danny er certificeret audiologist og han blev uddannet på Odense Universitets Hospital i 2004. Fra 2004 til 2010, har Danny arbejdet på en privat høreklinik.

I 2010 valgte Danny at åbne sin egen høreklinik ved navnet Den Mobile Høreklinik.

Den Mobile Høreklinik var blandt nogle af de første høreklinikker som mobiliserede sig, og gjorde det nemt og komfortabelt for kunder, at få foretaget høreprøver – samt få høreapparater fra en professionel audiologist i eget hjem. Den Mobile Høreklinik var med til at gøre det let og enkelt for kunder, som ikke selv havde mulighed for at komme ud til en høreklinik, at få den hjælp de havde brug for.

Over et årti senere, kører Den Mobile Høreklinik stadig ud til kunder i hele landet.

Det er ikke kun vores høreapparater og teknologiske maskiner som er blevet bedre med årene – det er skam også vores ekspertise og team. Vi er blevet endnu skarpere med med tiden, og med den teknologiske udvikling har dette også betydet at vi er blevet endnu klogere og mere specialiserede inden for vores fag.

Selvom det er over et årti siden at Den Mobile Høreklinik startede, så kan du trygt regne med, at det stadig den samme glade og smilende Danny som kommer ud til kunder, og som stadig yder en fantastisk service.

Vi kommer ud til dig – uanset hvor du er bosat. Du skal blot kontakte Den Mobile Høreklinik her – for at lave en helt uforpligtende aftale. Få en helt gratis høreprøve hos os.

Vi sørger for at du får foretaget en høreprøve og mindst den rette rådgivning, samt en grundig vejledning – når du enten skal vælge et høreapparat eller har modtaget et nyt høreapparat. Vi lægger stor vægt på, at du får den bedste service og at du er tilfreds.

Målsætning

Målsætningen for den Mobile Høreklinik er at give dig – den bedste service og kvalitetsbevidste produkter. Den Mobile Høreklinik tilbyder et gratis og uforpligtende besøg på din bopæl – hvis du ikke har mulighed for at transportere dig til butikken i det centrale Odense.

Service

Den Mobile Hørekliniks mål er at hjælpe dig med en løsning, som skal holde i mange år frem. Derudover er det vigtigt, at du er fuldt ud tilfreds med dit køb hos os- og ikke mindst tilfreds med vores service.

Høreprøve

Vi sørger for at du får foretaget en høreprøve og mindst den rette rådgivning, samt en grundig vejledning – når du enten skal vælge et høreapparat eller har modtaget et nyt høreapparat. Vi lægger stor vægt på, at du får den bedste service og at du er tilfreds.

Ønsker du tid til en uforpligtet høreprøve, en justering eller bare en samtale?

Kontakt os og hør mere – Ring og aftal et besøg!

Den Mobile Høreklinik holder åbent alle hverdage fra kl.09:00 – 16:00, så kontakt os endelig og få bestilt tid til en høreprøve idag. – Vi ser frem til at du hører mere.

4 + 7 =